ADVIES / REDACTIE / SPARREN / FONDSAANVRAGEN

voor Makers en Creatieven  

Een onmisbare vaardigheid om anderen mee te krijgen met een idee is het goed kunnen verwoorden van wat je wilt maken, hoe je dat gaat doen en wat het bestaansrecht is van je project. In eerste instantie voor jezelf. En daarna voor het vinden van de juiste partijen om je project te kunnen realiseren. Door mijn vaardigheden als schrijver te combineren met mijn eigen ervaringen met het realiseren en financieren van creatieve projecten kan ik makers hiermee heel gericht helpen.

Op het traject van idee, via projectplan en financiering, naar realisatie ondersteun ik makers met advies, als sparringpartner en als redacteur/schrijver.

Geen lange en dure trajecten, zoals bij grotere bureaus. Ik werk snel en probeer de kosten voor jou zo laag mogelijk te houden. Soms kan een uurtje sparren, een keer meelezen of meeschrijven je project al enorm vooruit helpen. Ik bied professionele ondersteuning bij:

business-commerce-composition-6213.jpg

Ontwikkeling Creatieve Concepten

 

  • Zoek je iemand die met jouw creatieve concept kan meedenken en het ontwikkeltraject kan ondersteunen?

  • Heb je behoefte aan een een brainstormsessie of een sparringpartner om jouw plan mee aan te scherpen?

  • Wil je van prachtige ideeën tot concrete plannen komen?

Ik ken de valkuilen en de voldoening van het realiseren van creatieve projecten en zet mijn kennis graag in om jouw project naar een hoger plan te tillen. Daarbij maak ik gebruik van mijn ervaring als maker in verschillende disciplines zoals: film, theater en boek en in het adviseren van andere makers.

abstract-art-artistic-251287.jpg

Fondsaanvragen en Crowdfunding

 

  • Zoek je naar financiering voor je project? 

  • Vraag je je af of jouw project (al) in aanmerking komt voor financiering door fondsen of crowdfunding?

  • Wil je meer weten over crowdfunding of hulp bij het voorbereiden van je campagne?

Hierbij kan ik je ondersteunen. Ik put uit eigen ervaring met succesvol fondsen aanvragen en succesvol crowdfunden en geef je onafhankelijk, deskundig en praktisch advies. Jij bepaalt wat je zelf wilt doen en wat ik voor je doe.

board-game-box-business-262028.jpg

(Mee-)schrijven & Meelezen

 

  • Wil je je propositie inhoudelijk of tekstueel aanscherpen?

  • Vind je het lastig om je ideeën te verwoorden, ben je dyslectisch of een beelddenker of is schrijven gewoon niet jouw forte?

  • Zoek je een onafhankelijke en kritische meelezer?

Met de juiste woorden help ik jou om je ideeën concreet te maken en ze goed over te brengen aan mogelijke (financierings-) partners. Een goedlopend en foutloos verhaal vergroot je kansen op succes en laat zien dat je professioneel en serieus bent.

Een afspraak maken of meer weten? Vul dan dit formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 

Name *
Name

Tarieven:

Tarief adviesgesprek van 1,5 uur: €100,- ex.btw

  Schriftelijk verslag van gesprek: €25,- ex. btw*

Uurtarief redactie, research- en bureauwerk: €50,- ex. btw

Je krijgt altijd een prijsopgave vooraf.

*Een verslag is een puntsgewijze samenvatting van wat we besproken hebben, de actiepunten en vragen voor de komende tijd en eventueel adressen of contacten die van pas kunnen komen. Het kunnen krijgen van zo’n verslag wordt door mijn klanten als zeer prettig ervaren omdat het de kern van het gesprek weergeeft en je deze ook later nog kunt teruglezen.